HALMING'S HOES

 Halming’s Hoes is de enige van de authentiek Saksische boerderijen in beschermd dorpsgezicht Smeerling dat openbaar wordt gebruikt. Het is in het verleden volledig gerestaureerd in oorspronkelijke stijl. De handgebakken vloertegels, dikke eikenhouten gebinten – deels met vakwerk – betegelde schouw, raampjes en kleurstellingen , van boven tot onder ademt het huis de sfeer van eeuwen geleden, toen het de boerenhoeve was van de familie Halmingh. Door de ramen heb je er uitzicht over de prachtige natuur van het geheel in oude ere herstelde beekdal van de Ruiten A.

Gasterij Natuurlijk Smeerling bestaat uit een achterhuis en voorhuis. Het voorhuis heeft prachtige kamers in Saksische stijl waar u in alle rust kunt vergaderen. 

De Gasterij werkt met vaste arrangementen.

Buiten Vergaderen op anderhalve meter afstand van elkaar.
Voor besloten groepen, aangrenzend aan het voorhuis.
Mogelijk tot 25 personen.

 

Kosten & arrangementen zijn gelijk aan de arrangementen binnen.

 

4 uurs vergaderarrangement kamer voorhuis

 • 1 dagdeel zaalhuur

 • onbeperkt koffie en thee

 • flip-over

 • beamer

 • huisgemaakt lekkers van de dag

 • water
   

Kosten € 15,00 p.p


 

4 uurs vergaderarrangement met streeeklunch

 • ​Idem als hierboven, uitgebreid met een luxe streeklunch.

Kosten € 32,50 p.p

8 uurs vergaderarrangement 

 • 2 dagdelen zaalhuur

 • onbeperkt koffie en thee

 • flip-over

 • beamer

 • ochtend: huisgemaakt lekkers van de dag

 • water

 • Streeklunch
   

Kosten € 40,00 p.p


alle prijzen incl. BTW
 

Voor de arrangementen geldt een minimum van 8 personen. Bij een reservering minder dan 8 personen geldt een toeslag van € 7,50 p.p

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn in Gasterij Natuurlijk Smeerling?
Neem dan contact op of kom langs!

 

ZAKELIJK ARRANGEMENENT

Business Bourgondisch
Ontvang uw zakelijke relaties in de verrassend rustieke sfeer van authentieke Saksische boerderij Halmingh’s Hoes. Een business arrangement in Westerwolds groen, waar wij u verrassen met een aaneenschakeling van culinaire en gastronomische hoogtepunten.

Geniet van een luxe zesgangendiner vol heerlijke, eerlijke ingrediënten uit eigen streek. En van uitstekende wijnen die perfect passen bij de gerechten. Dat kan, want u overnacht in de nabijgelegen historische Herberg de van Bommelhoeve. Wij zorgen voor het vervoer. Business Bourgondisch is verzorgd tot in de puntjes, met oog voor elk detail.

 

Luxe zesgangendiner
Culinair hoogtepunt van Business Bourgondisch is het luxe zesgangendiner. Dit wordt verzorgd door de koks van de Gasterij en RJJ Catering. Zij bereiden een gevarieerd scala aan gerechten met volop eerlijke, smaakvolle ingrediënten uit eigen streek, Westerwolde en omgeving. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen, bijvoorbeeld als u vegetariër bent of allergieën hebt.

 

Proeverij van prachtige wijnen
Elke gang gaat vergezeld van een bijpassende kwaliteitswijn. Deze zijn speciaal geselecteerd door wijnkenner Thijs Dijkstra van drankenspeciaalzaak Bij Thijs. Hij selecteerde ook andere alcoholische lekkernijen en voor de niet-drinkers onder u zijn er heerlijke dranken zonder alcohol.

 

Halmingh’s Hoes, een magnifieke locatie
Gasterij Natuurlijk Smeerling ligt in een landstreek vol authentieke Saksische boerderijen, in het Dal van de Ruiten Aa. In dit bosrijke en gevarieerde beekdallandschap tiert de natuur welig. Het is een rijkdom aan flora en fauna.

U bevindt zich in Halmingh’s Hoes, het authentiek ingerichte voorhuis van de Gasterij. Met gebinten, bedsteden en kleurrijk tegelwerk ademt dit de sfeer van het platteland in de negentiende eeuw. U hebt gedurende het hele arrangement exclusief de beschikking over Halmingh’s Hoes.

Overnachten in historische herberg
U overnacht comfortabel in de historische Herberg de van Bommelhoeve. De Herberg ligt midden in de natuur van het Dal van de Ruiten A, aan de rand van het Metbroekbos, in het pittoreske Ellersinghuizen.

 

Cees & Anja en hun teamontvangen u persoonlijk met alle egards en zorgen voor een aangenaam verblijf. ’s Morgens geniet u van een goed ontbijt met huisgemaakte (streek-) producten.

Zorgeloos genieten, wij verzorgen het vervoer
Over het vervoer van Herberg de van Bommelhoeve naar Gasterij Natuurlijk Smeerling hoeft u zich geen zorgen te maken. Dat is inbegrepen bij het arrangement en wordt dus volledig voor u verzorgd.

 

Ook in combinatie met uw meeting of vergadering
Uw Business Bourgondisch is ook te boeken in combinatie met een zakelijke meeting of vergadering. Hiervoor beschikt Gasterij Natuurlijk Smeerling over uitstekende faciliteiten.

Meer weten of boeken? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

CONTACT

Gasterij Natuurlijk Smeerling 
Smeerling 15 
9591 TX Onstwedde (Groningen)

 

info@gasterij-natuurlijk-smeerling.nl
Tel: 0599-312611

OPENINGSTIJDEN
 • Facebook - Black Circle
 • Twitter - Black Circle
 • Instagram - Black Circle
 • Google+ - Black Circle
 • Geef je op voor onze nieuwsbrief