top of page

NATUURLIJK GROEP/TEAM ACTIVITEITEN

Ben je op zoek naar leuke groeps of teambuildingsactiviteiten?
We bieden verschillende activiteiten aan waarbij je op een leuke manier tijd met elkaar kan doorbrengen om jullie band als team nog meer te versterken.

Meer informatie? bel of mail ons voor het maken van een offerte.

natuurlijk-team-activiteiten.png

De Pubquiz

Wat weet je af van Westerwolde en hoe bekend bent je met de natuur? Test deze kennis met onze gloednieuwe Pubquiz. Deze quiz is goed geschikt om in groepjes tegen elkaar te spelen. Er wordt gespeeld voor eeuwige roem! Aantal rondes speeltijd kan gezamenlijk bepaald worden.

Hoe heet het (voorwerp) of wat doet het (voorwerp)?

Raad in groepjes de functie van een voorwerp en overtuig de anderen dat jij echt weet waarvoor het voorwerp bedoeld is. 20 vreemde voorwerpen in 4 ronden van 5 voorwerpen. (korter of langer kan ook)

Leuke beesten maken

Welke beesten zouden er in jouw fantasie in Westerwolde hebben kunnen leven? Maak, na een wandeling, in groepjes de meest unieke, mooie, griezeligste beesten van takken, touw en lappen. Geef de beesten een naam en presenteer ze aan de andere groepen. Wie heeft de leukste beesten gemaakt?

Borrelpad

Loop het borrelpad en geniet halverwege van een drankje bij drankenspeciaalzaak "Bij Thijs"in Vlagtwedde. De route is 8 Kilometer en laat je het prachtige Westerwolds landschap zien.

Autopuzzeltocht de overwinning van het Bourtanger moeras
Route vol verrassingen, verhalen en geheimen; de ontginning van het veen en heide, de overblijfselen van de ijstijd en oerbossen.

bottom of page