Natuurlijk Smeerling

Lente in Smeerling

In de streek Westerwolde, in het dal van de ruiten A, ligt het prachtige Smeerling. Daar vindt u Gasterij Natuurlijk Smeerling. Door de unieke en gemoedelijke sfeer is Gasterij Natuurlijk Smeerling een prima bestemming om te onthaasten en heerlijk te eten en te drinken. U kunt bij ons terecht voor cursussen, teambuildingsdagen, workshops en (kinder) feestjes. Er zijn exposities van verschillende kunstenaars en in samenwerking met Natuurmonumenten organiseren we verschillende activiteiten.

Streekproducten

Gasterij Natuurlijk Smeerling staat voor kwaliteit en gemoedelijkheid ‘dicht bij de natuur’. Dit uit zich in de locatie, de activiteiten maar ook in een ambachtelijke keuken, waarin we gebruik maken van natuurlijk bereide streekproducten. Gasterij Natuurlijk Smeerling is dankzij het idyllische karakter van de locatie uitermate geschikt als trouwlocatie.

Beschermd dorpsgezicht Smeerling

Gasterij Natuurlijk Smeerling is gevestigd in één van de acht gerestaureerde Westerwoldse boerderijen, die tezamen de status hebben van beschermd dorpsgezicht Smeerling. In Gasterij Natuurlijk Smeerling bevindt zich een glazen ruimte. Over de glazen ruimte ligt een soort loopbrug, zodat u binnenzicht heeft op de dakconstructie van de schuur die in 1867 gebouwd is achter het woonhuis uit 1742. De charme van de oude boerderij is perfect bewaard gebleven en gecombineerd met het comfort van nu.

Natuurlijke speelmaterialen

Voor kinderen is het heerlijk vertoeven bij Gasterij Natuurlijk Smeerling. We ontwikkelen voor hen een speelplaats met natuurlijke speelmaterialen.

Gratis parkeren

Er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen tegenover de Gasterij. Met het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken en er is een fietsenstalling.

Maak kennis met Westerwolde

U bent hier:
Natuurlijk Smeerling